keskiviikko 30. maaliskuuta 2011

Fleecepusero luistelijalle

Tyttö tarvitsee luistelunäytökseen valkoisen poolon. Tavallinen trikoopoolo ei vain ole tarpeeksi lämmin jäähallin lämpötiloihin, eikä tähän aikaan vuodesta kaupoista löydy enää turhan paljon vaihtoehtoja lämpimämmäksi asuksi. Jouduin sitten improvisoimaan ;) Tarjoustalosta löysin edullisen fleecepeiton, minkä kaunis reuna pääsi hyvin oikeuksiinsa paidan helmassa ja hihansuissa. Voiko enää olla helpompaa?


tiistai 15. maaliskuuta 2011

Onnea uuteen kotiin!

Ystävä muutti uuteen kotiin, joten ihan pakkohan hänelle oli jotain sinne tehdä. Aikaiseksi sain sienet ja siilit -joustofroteesta sekä tencel -joustiksesta pienen käsipyyhkeen, jonka pakkasin pieneen ommeltuun puuvillakoriin.




tiistai 8. maaliskuuta 2011

Luisteluvaatetta


Tytär on toista kautta luistelukoulussa ja nyt vihdoinkin hän keksi, että monilla lapsilla siellä on sukkahousut, jotka kiinnitetään tarranauhalla luistimien alta kiinni. Hän siis tahtoi samanlaiset. No, sovelsin tätä hieman ja neuloin säärystimet, mihin ompelin tarranauhat jalkalenkkeihin. Näiden alle ompelin vanhasta villapuserosta leggingsit. Housut ovat vyötäröstä polviin saakka kaksinkertaiset ja kuuleman mukaan ihanan lämpimät.

lauantai 5. maaliskuuta 2011

Jätskiä, nam!

Kesää odotellessa virkkasin aikani kuluksi muutaman jäätelön. Oikeasti kyllä tuo vanilja-suklaa on valmistunut jo viime vuoden puolella, mutta mansikka- ja banaani-suklaat sain tehtyä vasta jokin aika sitten. Nyt kaikki kolme olivat valmiina kuvauksiin.